2013. október 12., szombat

papírforma??

nem hagynak nyugodni a gondolatok a tegnap esti válogatott meccsel kapcsolatban.
Legutóbb pont az a megtiszteltetés ért, hogy egy csodáról számolhattam be. most viszont kiábrándító dolog történt. sokan hittek abban, hogy azon az estén meg tudjuk verni a hollandokat. vagy legalább egy x-re jók vagyunk. most, hogy írom ezt a mondatot, egy nagy mosoly jelent meg az arcomon. olyan: ugyanmár.. a hollandokat?! na ne nevettessetek :D
Románia óta nem láttam ilyen semmilyen játékot. Lélektelenség, elképzeléstelenség, ambíció 0. Kétlem, hogy csupán a tudásbeli különbségek mutatkoztak volna meg tegnap. Ez annál sokkal több, és rosszabb. A fejekben kellene /kellett volna rendbe tenni a dolgokat. No meg persze nem 'magunkért játszani'. Az őszintét megvallva nem olvastam nyilatkozatokat. Nem is vagyok kíváncsi a kifogásokra, sajnálkozásokra. Nincs egy tökös focista, aki megmondja a frankót, hogy már az első holland-gól után feladták a dolgot. igaz.. matematikai esélyünk még mindig van, de ahhoz a következő meccsen legalább 25 gólt kellene rúgnunk (iróniát remélem mindenki érti), és legalább 300 körülménynek kellene teljesülnie.

 Szurkolói szemszögből: azokat értem meg, akik még mindig nem jutnak szóhoz a tegnap este után. Azzal, hogy szidjuk a csapatot nem lesz jobb. nekik legalábbis. a sértett szurkoló pedig legalább kiadja magából az indulatokat. (bár nekem is van egy-két keresetlen gondolat a fejemben ezzel kapcsolatban, de ezzel nem javítok a helyzeten). Azt meg ne várja senki, hogy körbenyaldossuk a kedves válogatottunkat. egységesen voltak rosszak. egységesen volt egy nagy 0 az egész.
Egyéni teljesítményekről, egyének kiemeléséről, és az ő jellemzésükről: a tisztelet mindenkinek kijár (aki ad is a másiknak --> igen, kedves Dzsudzsi ezt neked szántam. helyes a felismerés), a siker, vagy annak hiánya nem befolyásolhatja ezt. DE!
remélem Sanyi bá' (ha még nem tette meg - nem tudom, minek lehet hinni, mi tekinthető hivatalosnak) lemond. edzősködjön inkább egy általános iskolában
Devecseri Öngóltfejelek Szilárd pacsizzon le Gyepes Gabival.
Dzsudzsi meg menjen a TEK-be díszfocistának! gondolom az elkövetkezendő héten rendőrökkel fog aludni is, és csak magával, magáért fog játszani.

"A futball nem élet és halál kérdése...... Annál sokkal több!" (Felirat a Liverpool FC öltözőjének falán)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!"
ez legyen a fejetekben, Kedves Válogatottak!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése