2015. augusztus 8., szombat

5-4-3-2-1-0, avagy MTK-DVTK: Bekő-bukó 2.

Mivel nem láttam a mai meccset, (őszintén szólva nem is bánom) ezért felkértem az egyik barátomat, és fő kritikusomat, hogy írjon egy rövid összefoglalót a meccsről.
Íme:

"5 gólt kaptunk a 4. fordulóban, ezzel a 3. vereségünket szenvedtük el zsinórban, kiállították 2 játékosunkat, van 1 súlytalan edzőnk és 0 volt a mai teljesítményünk.

Röviden ennyi történt az MTK ellen, igazából komolyabban elemezni nem is lehet a mérkőzést.
A nagy melegben nem kezdődött nagy iramban a találkozó és reménykedhettünk, aztán egy kis kihagyás a középpályán, egy rosszul felállított sorfal és már vezetett is az MTK. Ahogy telt az idő, egyre gyengébben játszottunk, csak a szerencsének köszönhetjük, hogy nem 3 gólos hátránnyal mentünk el a szünetre. Azt lehet soha nem fogjuk megtudni, hogy mi hangzott el az öltözőben, de az biztosan nem, hogy adjuk fel a meccset és nézzük páholyból, ahogy az MTK technikás játékosai bolondot csinálnak belőlünk.
Nem lenne fair 1-2 játékos nyakába varrni a vereséget, csapatként mondtunk teljes csődöt, ezt pedig nem lehet a szőnyeg alá söpörni, bár nagy változásokra nem kell számítani az impotens klubvezetésünk részéről.
A bajnokság hosszú ugyan, de nagyon beragadtunk, ha sikerülne is igazolni még legalább 2 kulcsjátékost ebben az átigazolási időszakban, akkor sem valószínű, hogy vérmes reményeink lehetnek a továbbiakban.

Nem tudom mit lehetne tenni, nem tudom, hogy a felelősöket számon fogja-e kérni valaki, vagy pedig marad nekünk a langyos semmi. Nem ezt érdemeljük."

De nem ám. Semmit nem látok a focistákon már sokadik meccs óta: sem az akaratot, sem a motiváltságot, sem tiszteletet. Tiszteletet a szurkolók, vagy legalább a címer iránt.
Szeretném, ha a felelősöket megtalálnánk, és nyakonhussintanánk egy nádpálcával, ja és persze azonnal szerződésbontás, aztán mehet Isten hírével. Vissza sem kell nézni sem a sportigazgatónak, sem a bábjainak.

MINDENT TÖNKRETETTETEK!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése