2015. július 20., hétfő

1200 Ft-os meccsjegy mellé ajándék zuhany

Akár így is reklámozhatná magát a Diósgyőr. A meccs első 10 percében igazából csak azon imádkoztam, hogy ne kapjak másnapra tüdőgyulladást, ugyanis elég kemény mennyiségű eső leesett az alatt az idő alatt is, nem beszélve arról, hogy vagy 60 percig esett...
Arra is rájöttem, hogy a sálam tökéletes méretekkel rendelkezik (na nem olyanokkal..) Pont kézfejtől- kézfejig ér, így ő melegített fagyos pillanataimban.

Kártya nem kell,azonban még ultrák sincsenek, ezáltal hangulat is 100-as skálán 10-es volt.
Voltak ugyan próbálkozások a szurkolásra, és ami azt illeti egész jó próbálkozás volt, csak a szervezettség hiányzott belőle.
A Napos a szokásos dobbal próbálkozott, nyilván teljesen más ritmussal, mint ami a Z szektorban ment. Sajnálattal láttam, hogy a kártya eltörlésével egyesek jogot formáltak az Y szektor újbóli elfoglalására. Szerintem nem szervezett csoportok voltak, mivel drapi nem volt kint.
Szóval ennyit a bojkott látszatáról is. Remélem, eltörlik mihamarabb ezt a regisztrációs baromságot, mert a meccs csendességben nem jó.

Na, hogy a meccsről is írjak valamit, oké, hogy 4 gólt lőttünk,abból kettőt lesről - a hivatalos verzió szerint- de kell csatár. Mert a felhozatal...háát elég gyengus. Negatív példákat nem szeretek hozni, így név nélkül pár észrevétel:
*nem bírt/akart futni az első félidő vége felé.
*túl sokat gondolkodik, ezáltal oda a tökéletes pillanat
*félti a lábát. Persze, értem én, hogy fontos a láb, de ha helyzetben vagyunk, akkor "odaseneki"

A fiataloknak szemmel láthatóan bele kell még szokniuk az atmoszférába. Jobb lenne, ha egy pokolian jó hangulatú atmoszférába szokhatnának bele, nem ebbe a langyos hangulattalan semmibe, ami most van.
Remélem, ha az ultrák visszatérnek, valami ütős koreóval teszik, hogy azok is belássák, hogy igenis kellenek, akik lenézik őket, és a kéréseiket, illetve csak internet-harcoskodni tudnak velük szemben.

Nem mondanám, hogy minden pillanatban meghaltam az izgalomtól, de azért volt (néhány) sok szép megmozdulás, amitől még nekem is tapsolnom kellett.

2 embert emelnék ki pozitívan: Nikházi Márk, és Antal Botond. Szerintem nem kell magyarázni, hogy miért ők ketten. Lipták lemeze is jól forgott :) Úgy gondolom, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb erősítésünk az, hogy Márk visszajött kölcsönből.

Volt néhány pillanat, amikor ellaposodtunk, és izgalmasabb volt a villámlást nézni, mint a Vasas támadásait. (Főleg, mikor körbe"fényképeztek")

Hiányzott olyankor az a tűz a csapatból, amit Jenner tett hozzá (mi?! dehogyis, csak viccelek, nyugi)

De azért bizakodó vagyok, mert meccs végére a nap is kisütött, mi is megszáradtunk, és a meccset is megnyertük.

Bár a fagyitól félek kicsit

1 megjegyzés:

  1. Szerintem Grumic is hajtott, rengeteget futott... nálam az év igazolása Lipták volt... én nem fraditól félek, hanem attól, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég a jó helyzezéshez...Az eső nálam nem tényező... Az ultrák tényleg hiányoznak, és minden elismerésem azoké, aki dobolt, énekelt, rekedte szurkolta (és nem szidta a játékosainkat) magát... remélem, ha az ultrák visszatérnek, akkor együtt szurkolnak a drukkerek, és a nézők is felbuzdulva csatlakoznak, együtt drukkol az egész stadion... jéhá

    VálaszTörlés