2013. október 30., szerda

Haladás-Diósgyőr utóhang. a meccs után 4 nappal

Elmaradások. Erről szól ez a mostani hét. Behozni az elmaradásokat. Íme az egyik:
Haladás-Diósgyőr meccs volt a hétvégén (nyilván nem rendelkezik hírértékkel)
Minden meccset izgalommal várok, hogy végre láthatom a Csapatomat játszani.  Csodálatosan megy most a csapatnak, borítékolható, hogy egyszer a góltalansági, és győzelmi széria is megszakad. Ami engem illet, már régen - egész pontosan a Mezőkövesd utáni 5-0 után - megmondtam, hogy szerintem vagy a Paks, vagy a Haladás fogja megszakítani a sorozatunkat.És igazából örülök neki, hogy így lett, nem pedig az FTC fogja.
A Haladás játékosai eddig szimpatikusak voltak többé-kevésbé, azonban a válogatottbeli bakik, és a szombati előadásuk után ezt már nem mondhatják el magukról.
A sporinak meg voltak elég egyoldalú ítéletei. A szabálytalanságok aránya a meccs végén a Sporttv szerint 17-20 volt, míg a kiosztott sárga lapok száma 1-5.
Remélem nem csak nekem sántít ez a dolog.
Bár az ő meccsein mindig 4.5-től több lap kerül kiosztásra.
Kádi kiállítása nem volt valami jó húzás. Nem mennék bele nagyon, mert nem értek sok dolgot ebben a sztoriban, tény, ami tény, elvesztettünk egy hihetetlenül jó védőnket a szombati meccsre. Remélem a Mester nem a Cigándnak 11est adó Eperjesi barátomat fogja a helyére tenni. Sokkal inkább örülnék egy Debreceni András- bemutatkozásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése