2015. augusztus 25., kedd

Legyünk Mi a Legnagyobbak!

Érdekes lépést húzott meg a klubunk, de gondolom erről már mindenki hallott, aki valami oknál fogva mégsem, az itt olvashat róla
Nem egy rossz kezdeményezés, meg kell mondjam, viszont még mindig nem oldja meg a gondjainkat. Kellenek a szurkolók, és ezek mellett a horribilis jegyárak mellett kellenek az ilyen kezdeményezések. Sőt, én azt mondom, ezután a gyalázatos teljesítménysorozat után szükséges egy ilyen kedvezménycsokor.

Viszont, kedvezmények ide- oda, foci kell, szurkolás kell, Diósgyőri-szív kell! 
Ha már a pályán és a klubházban nincs Diósgyőri szíve senkinek, legalább a stadion lelátóin legyen! Arra buzdítok mindenkit, hogy menjen ki erre a meccsre, buzdítson teljes erőből, teli torokból!
Függesszük fel erre az egy meccsre a személyes bojkottunkat, amit a jelenleg kialakult helyzet miatt kezdtünk el, és köpjük szembe a vezetőséget azzal, hogy poklot teremtünk a lelátón! Hadd remegjen a lábuk, hadd legyenek libabőrösek.
Aranylábú fiaink is tapasztalják csak meg újra, milyen az, amikor a szurkoló is odateszi magát, akkor hátha nekik is megjön az eszük, és felborítanak minden összeesküvés-elméletet!

Tegyük oda magunkat, legalább Mi! Legyünk megint Mi a Legnagyobbak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése