2013. április 8., hétfő

2013.4.7


Diósgyőr-Videoton 2-1 (2-0)

Sok meccsen voltam már,de ez valahogy különösen különlegesen emlékezetes marad. Az igazat megvallva egy szép kis zakóra számítottam.. 10% esélyt láttam a győzelemre. De huhh de meglepődtem,amikor Luque drága belőtte az elsőt. Természetesen reflexből ugrált mindenki :) de szerintem nem csak én furcsálltam. Aztán azt hittem,hogy a Videoton kiegyenlít,mert nagyon elkezdtek nyomni... Persze nekünk is voltak helyzeteink,de aztán a semmiből olyan helyzetet dolgoztak ki a fiúk,hogy alázás lett a vége.. Megetettek minden védőt,aztán Fernando alázott..sarokkal bepöckölte... Gyönyörű volt.. Na akkor volt az,hogy basszus ilyen nincs.. 2-0 nekünk... Ugrálás helyett csak álltam tátott szájjal,hogy mivan?! :$ aztán az eredményjelzőre néztem,láttam,hogy 2-0 na akkor visítottam,ugráltam minden,amit el lehet képzelni... Félidőben 2-0-val mentünk a Videoton ellen... Álmaimban nem hittem volna.,de igaz volt..
Aztán, ahogy az várható volt a második félidőben nyomtak nagyon szerencsére csak 2 gólt kaptunk,ebből egy lesről volt, az meg ugye nem gól. Pedig még 11est is kaptak a fehérváriak. Az szerencsére elnagyolták. A végén meg már nagyon erőszakosak voltak,a bíró meg hagyta természetesen...

Egyéni teljesítmények közül Rybansky-t emelem ki... Fergeteges volt.. A múltkori két bakija után újra a régi Kapusunkat láttam. Mindent kifogott... Nagyon jól tette,amit tett.
Aztán Rudi is jó volt. Megmutatta,hogy miért igazoltuk le,szerintem nagyon nagy volt ő is, már csak a gól hiányzik.. Lassan Tiszával is összeszoknak,eszméletlen veszélyesek lesznek ők ketten.
Luque megint megmutatta,hogy ő Luque. Hozta a tőle várhatót.
Tisza olyan volt,mint egy villám.. Mikor labdával lefutotta a védőjét. Fantasztikus volt. Tényleg voltak szép megmozdulásai, helyzeteket alakított ki, szóval előtte is le a kalappal :)
Fernando alázott.Sarokkal. Gyönyörű volt.
Vági is hozta a megszokottat..szívvel focizott. Sok jó megoldása volt..
Kádárt megpróbálták kiiktatni.. A másik oldalon vezettek támadásokat.. Ez azt hiszem Tomit jellemzi.. "félnek" tőle,ami érthető is :)
Vadász, Hanek, Gohér, Gosztonyi teljesítménye is meggyőzött. Ügyesek voltak mind4en :)
 Nyilván kellett az ő teljesítményük is az egész csapat teljesítményéhez... Összességében elégedettek lehetünk mindannyian.. Ez a MI csapatunk! Engem meggyőztek, tényleg feltámadtak, mint ahogyan azt Szentes Lázár is megmondta ;)

Az ultrák megint nem jöttek be a Stadionba.. Nélkülük is volt hangulat,meg szurkolás.. Szervezetlen szurkolás.. Kicsit vicces volt,mikor 4en 6 félét énekeltek 25 féle ritmusban,meg hangnemben :D
Azért nélkülük is osztottuk rendesen a bírót is,az ellenfelet is,de ugráltunk,kerítésre másztunk,pacsiztunk, úgyhogy minden volt...

Megérte otthon maradni a meccsre,és másnap reggel visszacaflatni a Cívisvárosba. Megérte,hogy megint nincs hangom,megérte szétfagyni..
megérte,megérte,megérte
KÖSZÖNÖM!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése