2015. augusztus 15., szombat

Bekő-bukó 3. - DVTK-DVSC (0-2)

Címet kellene változtatni érzésem szerint, ugyanis itt sokkal mélyebb problémák vannak, mint az edző meg nem felelése. És most ebben a bejegyzésben nem védeni akarom az edzőnket, csak kicsit más oldalról megvilágítani a dolgokat.

Ma láttam először nyilatkozni a vesztes meccs után Bekőt. Egy olyan ember, aki jól érzi magát, nem így néz ki. És most itt nem a külsejére, a simára borotvált arcára, vagy a sapkájára - ami nem is volt rajta- gondolok, hanem a kisugárzásra. Egy elégedett ember nem ilyen.
Tényleg sajnálom Őt, mert csak egy báb. Nem olyan, mint Tomiszlav volt, hogy megmondja a tutit akár lesz belőle baja, akár nem.
Sajnos meccsek óta olvasom nyilatkozataiban a semmit. Olyan szépen megfogalmazza, és telerakja közhelyekkel, közben pedig semmi információ tartalma nincs. Tipikus báb. Ő ezt a szerepet kapta ebben a színdarabban (mert ugye "Színház az egész világ" )

Szerintem sosem jött volna a Diósgyőr közelébe, ha nincs itt valaki/valakik, akik meginvitálják egy kis játékra. Fentebb kell felelőst keresni, nem az edző pozícióján.. És hogy kire gondolok? AkÁrkire.
Amióta ő itt van, megyünk a lejtőn. Majdnem ugyanaz a csapat, ugyanazok az emberek, akik tavaly EL-t játszottak, és megverték a fradit, újpestet...
De mi érdeke lenne neki ebből? Mi a jó abban, hogy több ezer embert szembeköp, és pofán röhög azzal, hogy tudatosan leépíti a klubot? Elküldik, kicsinálják a sikeredzőnket, akivel valamit értünk is el, aztán idehoznak egy keljfelJancsit, aki úgy táncol, ahogy ők fütyülnek.
Kíváncsi lennék, hogy van-e az a szurkolói nyomás, ami ezen változtatni tud, ami képes megtörni az olyan erős embereket is, akik eddig nem tálaltak ki a sunyiságokról. Vajon ki fog-e derülni valaha az, hogy mi folyik itt?
LT miért ezt miért nem veszi észre? Ha észre veszi, miért hagyja?
Meddig lehet hagyni, hogy alkalmatlan, ide nem való emberek tönkretegyék szeretett klubunkat, és meggyalázzák azt a Címert, ami nekünk többet ér, mint ők valaha is fognak?

Megmondom őszintén, hogy hosszú ideig az lenne a kedvenc szalagcímem, hogy :

Árki Gábor távozik Diósgyőrből

Még az is lehet, hogy elmorzsolnék egy könnycseppet a következő munkaadójáért.



És hogy azért a meccsről is írjak valamit..
Egy langyos Debrecen vert meg minket, vagy megint mi vertük meg saját magunkat?
Az első félidő vajon azért volt elviselhető, mert a Loki is szar volt, vagy mert tényleg elviselhető volt?
Tényleg.. be kell valljam, hogy az első félidő tetszett nekem. Voltak szép cselek, megmozdulások, jó kapura lőttünk (csak ugye szinte egyik sem találta el a kaput), még egy halványka akaratot is láttam. Szép mentéseket is láttam, dacot, meg mindent, amit 90 percen keresztül szeretnék látni.
Az, hogy 3-at nem tudunk passzolni, már meg sem lep. Technikailag a béka segge alatt vagyunk.
De mivel "rosszul játszani lehet, de lélektelenül soha", ezért ez sem érdekel.
Viszont a második félidő.... katasztrófa. A bekapott gól úgy visszavetett minket, mintha a pályán sem lettünk volna. Ha a Loki ügyesebb lazán ver még vagy négyet nekünk.

Mindenesetre gratulálok a Debrecennek, hogy nekik sikerült megtörni a rossz sorozatukat, és hiszem, hogy egyszer "győzni fogunk, és mi leszünk a legnagyobbak"!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése